Servicechef till 7H Bil AB

7H Bil AB är ett välrenommerat företag som startades i Kinna år 2002. Vi har sedan starten jobbat med konstant lönsamhet och tillväxt. Idag är vi ett av Sveriges ledande bilföretag i premiumklassen. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas och omsättningen i senaste årsbokslut landade på 445MSEK – en ökning på drygt 40% mot året innan.

För att kunna ta nästa steg mot målet på 1Miljard i årsomsättning behöver vi nu stärka organisationen med en driven servicechef till vår verkstad.

För att möta en ökad efterfrågan från den egna försäljningsorganisationen samt för att kunna utöka inflödet från externa kunder ska vårt skickliga serviceteam även att utökas med ytterligare servicetekniker. Du är med och bygger upp teamet från rekryteringsprocess och framåt.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa och arbeta i en miljö där snabba puckar och problemlösning är din vardag?

Jobbet som servicechef erbjuder varierande arbetsuppgifter och möjligheten att vara med i en spännande utvecklingsresa tillsammans med engagerade medarbetare. I rollen som servicechef ges du stort ansvar och bidrar med att driva verksamheten framåt genom att utveckla processer, arbetsrutiner och medarbetare. Du blir därför en viktig del i företagets fortsatta tillväxt. Vi ser att du som person är driven och lösningsorienterad, samt stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och att ställas inför olika utmaningar. Du kommer att jobba tätt med 7H Bils försäljningsorganisation och ledningsgrupp.

Stort fokus ligger på att motivera och engagera personalen genom tydliga mål, löpande uppföljning och coachning.

Du har budget-, resultat- och personalansvar för 7H Bils verkstad och rapporterar löpande till ledningsgruppen. 7H Bil erbjuder en utmanande och spännande tjänst hos ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid och placeringen är i Kinna.

För vidare frågor är du välkommen att kontakta personalchef, David Hedvin på 0320-16500 alt. 0793-404099. Ring och/eller skicka in din ansökan på rekrytering@7hbil.se senast den 5/10.

Välkommen!