Riktig rekond är ett hantverk

Personligt engagemang är ett återkommande mantra hos oss på 7H Bil. I vår rekonditioneringshall är detta mer tydligt än någon annanstans.

I vår rekond gör vi arbetet riktigt från början, grundligt och metodiskt. Vi börjar med en grundlig tvätt, en refinish av lacken, därefter sker en mellanpolering och efter det tar vi bort polerrester med en polish med hårdvax i. Slutligen går vi igenom lacken med en tvåkomponents nanobehandling som ger en skyddande yta mot UV-ljus, kemikalier, salt och fukt. Det är hantverket som gör skillnaden. Noggrannheten tar inte mer tid, men slutresultatet blir desto bättre. Hemligheten ligger i att förstå hur lacken fungerar, att vid polering hålla exakt rätt tryck och i god tid kunna förutsäga när det är dags att avsluta. Då blir resultatet som bäst. Vi ställer höga krav på oss själva och är vi inte nöjda så rullar inte bilen ur hallen.

Lämnar du in bilen hos oss för rekond får du alltid 12 månaders garanti avseende lackförseglingen. Vi använder uteslutande miljöcertifierade medel i våra behandlingar.